Phi Academy Lashextentions cursussen


Bij Pham Beauty bieden wij drie verschillende lash extentions cursussen aan. One by one, russian volume en advanced cursus. Bij onze lash extention cursus is geen vooropleiding nodig. Wel raden wij aan om met de one by one cursus te beginnen. De advanced cursus kan alleen genomen worden wanneer u al een cursus gehad hebt. Voor meer info over deze cursus kunt u een mailtje sturen naar: masterjuliepham@gmail.com en sturen wij u een mail met meer informatie.


One by one

Bij de one by one cursus leert u zowel theorie als praktijk voor het plaatsen van wimper extentions. De cursus zelf duurt 1 dag. Hierna gaat u oefenen op modellen en krijgt u 6 maanden toegang tot de Craftmaster app. Hierin is informatie, foto's en filmpjes etc te vinden.

 

De kosten van deze cursus zijn: €1000,- excl. btw. Prijs is incl. starterspakket

 

Russian Volume

Bij de Russian Volume cursus leert u zowel theorie als praktijk voor het plaatsen van wimper extentions. De cursus zelf duurt 1 dag. Hierna gaat u oefenen op modellen en  krijgt u 6 maanden toegang tot de Craftmaster app. Hierin is informatie, foto's en filmpjes etc te vinden.

 

 

De kosten van deze cursus zijn: €1000,- excl. btw. Prijs is incl. starterspakket

 

Advanced training

Bij de Advanced cursus leert u zowel theorie als praktijk voor het plaatsen van wimper extentions. De cursus zelf duurt 1 dag. Hierna gaat u oefenen op modellen en  krijgt u 6 maanden toegang tot de Craftmaster app. Hierin is informatie, foto's en filmpjes etc te vinden. De advanced cursus is alleen bedoelt voor mensen die al ervaring hebben met wimper extentions en zichzelf willen verbeteren.

 

De kosten van deze cursus zijn: €950,- excl. btw. Prijs is incl. starterspakket

 


Contact

 

Den Hoorn

06-11596111

phambeeautydelft@gmail.com

 

 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten 

Volg Pham Beauty