Huisregels


Wanneer u een reservering maakt of een behandeling ondergaat bij Pham Beauty Delft gaat u akkoord met de huisregels.

 

1.    Betreden op eigen risico. Pham Beauty is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de salon is uitgegaan van door de cliënt verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden of vrijetijdsbesteding. De salon is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de cliënt heeft meegenomen naar de salon. Indien u niet tevreden bent over een dienst/ behandeling zullen wij altijd proberen om met u tot een oplossing te komen. U dient ons daarvoor in de gelegenheid te brengen om langs te salon te komen. Wij geven geen geld terug.

 

2.    Graag tijdig op uw afspraak aanwezig zijn. Bent u verlaat? Laat ons dit dan minimaal 24 uur van tevoren weten. Indien u te laat bent dan kunnen wij uw afspraak inkorten, dit uit respect voor de volgende cliënt. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest voor de behandeling, zal de afspraak verzet worden. Houdt er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is. Wanneer u helemaal niet kunt komen en dit niet 24 uur van te voren meldt, zijn wij genoodzaakt om 50% van de behandeling in rekening te brengen. Dit omdat wij tijd voor u inboeken en op kort termijn geen andere klanten meer in kunnen plannen.

 

3.    Bij het maken van een afspraak voor permanente make-up vragen wij een aanbetaling van € 50 per onderdeel. Mocht u verhinderd zijn, laat ons dit dan maximaal 24 uur van tevoren weten. Is dit niet het geval dan zijn wij genoodzaakt om de aanbetaling in rekening te brengen als compensatie voor de tijd die we voor uw hadden ingeboekt.

 

4.    Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van de behandeling dient u de bon mee te brengen. Verloren of verlopen bonnen worden niet vergoed. Bonnen zijn niet in te ruilen voor geld.

 

5.    De salon is 100% rookvrij.

 

6.    Hygiëne in onze salon is heel belangrijk. Kom daarom altijd opgefrist naar een behandeling. Mocht uw hygiëne niet aan de eisen van Pham Beauty voldoen kan de afspraak geweigerd worden. Tevens verzoeken wij u ook geen huisdieren mee te nemen. 

 

7.    U kunt bij ons contant of via pin betalen.

 

8.    Privacy: De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw persoonlijke gegevens worden alleen opgeslagen voor persoonlijk gebruik.

 

9.    Voor uw en onze veiligheid hangen er beveiligingscamera’s in de salon.

Contact

 

Den Hoorn

06-11596111

phambeeautydelft@gmail.com

 

 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten 

Volg Pham Beauty