Microblading Microblading is een nieuwe techniek om permanente make-up aan te brengen op de wenkbrauwen. Het is een hairstroke techniek wat inhoudt dat pigment in de vorm van haartjes wordt aangebracht in de huid bij de wenkbrauwen. Wilt u dat uw wenkbrauwen er elke dag goed uitzien zonder elke ochtend uw wenkbrauwen te moeten tekenen? Dan is microblading zeker een behandeling voor u! Met microblading liggen de wenkbrauwen centraal in het gezicht wat zorgt voor een mooie open blik waar u ook bent. Lees hieronder meer over hoe microblading werkt en waar u op moet letten.

 

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek. Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van de zogenoemde ‘hairstroke’ techniek. Hierbij wordt permanente make-up in de vorm van wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. 

 

Net zoals bij tattoos kan het voor sommige mensen een naar gevoel geven dat er inkt in de huid wordt gezet. Het verschil tussen microblading en tatoeëren is dat de aangebrachte wenkbrauwen niet permanent zijn. Bij microblading vervaagt de gezette wenkbrauw na 1 tot 3 jaar waardoor de vorm en kleur naar wens aangepast kunnen worden. Hierdoor blijft het resultaat altijd naar wens. Een behandeling is snel achter de rug. Het bepalen van de gewenste vorm neemt het meeste tijd van de gehele behandeling in beslag. Wanneer u uitgebreidere informatie wilt rondom microblading bezoek dan de salon

Contact

 

Den Hoorn

06-11596111

phambeeautydelft@gmail.com

 

 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten 

Volg Pham Beauty