Intense Pulsed Light


ACTIE: HET GEHELE LICHAAM INCL. GELAAT (10 BEHANDELINGEN) -  599,-

 

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Dat betekent dat er heel intensieve lichtpulsen gegeven worden. Het principe van IPL berust op dat van de laser.

Beide vernietigen het haarzakje met behulp van licht dat in het pigment van haar en haarzakje wordt omgezet in warmte. Een IPL-apparaat gebruikt verschillende golflengtes tegelijkertijd, terwijl een laser slechts één specifieke golflengte gebruikt. De energie per golflengte is bij IPL lager dan bij laser. Afhankelijk van het huid- en haartype wordt bepaald welke behandelmethode het meest geschikt is.

 

Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de behandellocatie, het type beharing en het gewenste resultaat. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig. Haren kunnen voor altijd wegblijven of in meer of mindere mate terug groeien doordat inactieve haarzakjes na verloop van tijd actief kunnen worden. Het is zeldzaam dat de haargroei na verloop van tijd gelijk is aan dat van voor de behandeling.

 

Tegenwoordig bestaan er ook IPL-apparaten voor thuisgebruik, deze werken met een zeer lage energie waardoor deze minder effectief zijn dan professionele apparaten. Ze verwijderen de haren niet maar maken deze inactief. Hierdoor vindt een tijdelijke vermindering van haargroei plaats.

 

Onjuist gebruik van de apparaten voor thuisgebruik kan tot blijvende huidschade lijden.Algemene voorwaarden

IVM sluitingen door corona kunnen wij bij de door u aangeschafte IPL laser pakketten geen garantie verlenen in de ontharings procedure. Doordat er geen continuiteit is van achtereenvolgens behandelingen zal het haarvrij reductie minder effectief zijn. 

Wij zijn soepeler met het maken van een vervolg afspraak binnen de tussentijdse behandelingen echter wanneer u langer dan 3 maanden geen afspraak heeft gemaakt na opening door corona zal het aangeschafte pakket worden vervallen.

 

03-2020

 

 

 

Contact

 

Den Hoorn

06-11596111

phambeeautydelft@gmail.com

 

 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 16.00
Dinsdag 09:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten 

Volg Pham Beauty